All- in bouwpakketten 
 
Dkp levert complete bouwpakketten denk hierbij aan: chalets, woonboten, seniorenwoningen, noodunits en clubgebouwen. U kunt kiezen voor zelf monteren maar uiteraard kan DKP daar ook voor zorgdragen. 

De complete bouwpakketten van SIPS, dat gebruikt kan worden voor vrijwel elk type gebouw of bouwwerk. Ze bieden een goedkoper en millieubewuster alternatief dan de meer traditionele bouwmethoden, ze zijn kosteneffectief te handhaven en zijn zeer makkelijk te plaatsen, te verplaatsen en kunnen onbeperkt worden uitgebreid en doorgekoppeld. uitbreiding of een aanbouw van uw huis of gebouw is ook een slimme manier om de waarde van uw woning te verhogen. Onze bouwpakketten kunnen gemakkelijk en eenvoudig worden gemonteerd door een handige doe-het-zelver die met de hulp van een paar vrienden of collega's binnen no-time een SIP gebouw kunnen monteren.
Kant en klaar bouwwerk dus, zo bij u thuis of op het werk afgeleverd!
 
 

Afbeelding invoegen

 

Afbeelding invoegen

 

Deze week (7 tm 11 maart) plaatst DKP een chalet in Hulshorst.

 
                    
 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    
 
 
 
 
       
 
Sip bouwsysteem

Hét Bouwsysteem van de toekomst!

Het kostenbesparende, geprefabriceerde SIP bouwsysteem van de toekomst! SIPS zijn een vrij nieuw concept voor de Europese markt en een snel groeiend segment in de bouwsector. SIPS zijn al jaren een bewezen standaard in Noord-Amerika en Azie en wordt ook hier voor de komende jaren zeker een doorslaand succes!

SIPS staan bekend om hun superieure kracht en kunnen gebruikt worden voor zowel dragende als niet dragende muren,vloeren en daken van bijna elk gebouw. De voordelen van dit product zijn de snelheid waarmee een woning gebouwd kan worden waardoor er een aanzienlijke kostenbesparing kan worden bereikt van ca. 50% op arbeidsloon, de hoge isolatie waarde kan uw energierekening tot wel 60% verminderen, supersterke constructie dus geen onderhoudskosten op lange termijn, licht in gewicht waardoor funderingen kunnen worden verkleind en een prijsvermindering in het bouwbudget kan opleveren van wel 50% en de flexibiliteit van het ontwerp. Wanneer we alle mogelijke facetten, naar kostprijs, maatvoering, duurzaamheid, sterkte en gewicht tegenover elkaar afwegen, is er geen enkel adequaat vergelijk met het SIP bouwsysteem.

 


Afbeelding invoegen


Producten

DKP levert complete kant en klare bouwpakketten van duurzame SIP panelen inclusief hulpmaterialen en losse elementen zoals:

Woningen
Aanbouwen
Opbouwen
Dakkapellen
Chalets en Vakantiehuizen
Garages en Carports
Blokhutten en Tuinhuizenen
Club-en-Verenigingsgebouwen
Paardenstallen en Dierenverblijven
Agrarisch-en-Kleinindustrie
Schuttingen en Windschermen

Tevens losse elementen zoals:

Wandelementen
Vloerelementen
Dakelementen
Funderingswanden
Balkelementen  I-joist


De voordelen van een gebouw met SIPS

Uitstekende thermische isolatiewaarde
Energiezuinig(lage verwarmingskosten)
Milieuvriendelijk
Duurzaam5-6 maal sterker dan traditionele houtbouw
Gezonde leefomgeving
Geen koudebruggen
Flexibele ontwerpmogelijkheden
Zeer snelle bouwtijd( kosten reductie op arbeidsloon)
Licht in gewicht
Voldoet aan alle bouwvoorschriften
Voorzien van een BRE A+ rating( green building)