Geen zin om je dakranden en gevels steeds te schilderen?

Keralit is de oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar 
u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen 
zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking:

  • geen afbladderende verflagen,
  • geen kleur of glansverlies,
  • stijlvolle gevelelementen en
  • dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik.

Potdeksel 177 mm

Potdekselpanelen zijn overlappende gevel-panelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen, kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is. Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit fraaie model.

Sponningdeel 190 mm

Dit model met een breedte van maar liefst 190 mm geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het sponningdeel 190 mm is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het 
sponningdeel 190 mm is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Sponningdeel 143 mm

Het sponningdeel 143 mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Door de sponning ontstaat een mooi lijnenspel en krijgt de gevel een afgewerkt karakter. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Keralit dakrandpanelen.

Dakrand

Met Keralit dakrandpanelen zijn dakranden, windveren, boeidelen, dakkapelen e.d. perfect en naadloos af te werken. Door de lange lengtes van 6 meter kan vaak uit één stuk worden gemonteerd zodat naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar zijn. Door een uniek clipsysteem kan de dakrand onzichtbaar worden bevestigd en is het uitstekend te gebruiken in combinatie met het Keralit sponningdeel voor bijvoorbeeld de afwerking van het overstek.

Voor een professioneel resultaat schakelt u DKP in. Wij werken graag met Keralit omdat het monteren vlot gaat en het product bijzonder degelijk is. De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Hierdoor worden naden voorkomen en heeft u een strak en afgewerkt eindresultaat.